projects

  1. R

    MBA PROJECTS ON TEXTILE

    This project is on a garment manufacturing company, which directly gets the raw material (fabric/ cloth) and after converting it in ready made garment sell it to foreign customers, export house and domestic distributors & retailers. The unique-selling proposition of it will be its world class...
  2. J

    Banking Projects Related to IT

    Hi Any projects related to IT in banking. For example IT in banking sector, informations security. Thanks in Advance
  3. B

    Allahabad Court to Vanish Amrapali Projects

    <h2>Allahabad Court to Vanish Amrapali Projects</h2> The Allahabad High Court on Monday ordered the demolition of a number of real estate projects launched by major builders including Supertech, Amrapali, and Jagat Taran. This decision has come as a shock for myriads of builders and flat...
  4. B

    What is Human Resource Management and why it is the backbone of the company

    <h2>What is Human Resource Management and why it is the backbone of the company</h2> In simple words, HRM is a process of making the efficient and effective use of human resources so that the set goals are achieved. Let us also consider some important definitions of HRM. According to Flippo...
  5. R

    Economic Projects

    Hello everyone, I'm looking for economics projects. I really need to work on economics projects. where can i get them? Any help is greatly appreciated. Please reply asap.
  6. R

    Final Year MBA Projects in Technology management

    Hi all, I would like to introduce myself as Mrs.Rajalakshmi Rahul, Founder and CEO of Talaash Research Consultants, a management and IT based research consultancy located at Chennai. We offer M.B.A and PhD research consultations for all disciplines of management and students all across the globe...
  7. I

    Mba projects with 100% calculation part

    1.A project report on interest rate derivative 2. A analysis Impact on interest in automobile industry. 3. A project t report on RBI Decision CRR 4. Equity analysis in banking sector using technical analysis 5. Project report on fundamental analysis in banking sector 6. Project report on...
  8. J

    PM 0013 - Managing Human Resources in Projects Sem 3 Summer 2013

    Hello Friend's I am Searching for PM 0013 - Managing Human Resources in Projects Sem 3 Summer 2013 Assignments with Solution. Q1. What is the selection criteria applied in the selection of a Project Manager?, Q2. As a project manager, you will always have projects for which you must procure...
  9. S

    SC0008 - Purchasing and Contracting for Projects Sem 4 Book ID - B1663

    Hello guys i am Finding for SC0008 - Purchasing and Contracting for Projects Sem 4 Book ID - B1663 Assignments with Solution. Q1. What are the factors influencing contracting strategies., Q2. Differentiate between fixed price and reimbursable., Q3. “Appropriate usage of words is very...
  10. P

    PM0018 - Contracts Management in Projects Sem 4 Set 1 Spring - Feb 2013

    Hey guy's i am looking for PM0018 - Contracts Management in Projects Sem 4 Set 1 Spring - Feb 2013 Assignments with Solution. Q1. Enumerate the characteristics and legal issues of LSTK EPC Turnkey contracts, Q2. Explain the steps that you should follow while evaluating the bids document...
  11. S

    PM0018 - Contracts Management in Projects Sem 4

    Hello guys i am looking for PM0018 - Contracts Management in Projects Sem 4 Set 1 Assignments with Solution. Q1. a. Why do we need a Law of Contract ?, b. Explain the close procurement project process, Q2. Explain the typical reimbursable cost elements and the non-reimbursable cost elements...
  12. J

    PM 0018 - Contracts Management in Projects Sem 4 Set 1

    Hey Anyone have Solution of PM 0018 - Contracts Management in Projects Sem 4 Set 1. Q1.a. Why do we need a Law of Contract ?, Q2. Explain the typical reimbursable cost elements and the non-reimbursable cost elements in cost-reimbursable contracts., Q3. Explain the outputs of Conduct...
  13. S

    PM0013 - Managing Human Resources in Projects Sem-3

    Hello Members i am looking for PM0013 - Managing Human Resources In Projects Sem-3 Assignments with Solution Q1. What is the selection criteria applied in the selection of a Project Manager?, Q2. As a project manager, you will always have projects for which you must procure hardware...
  14. J

    PM0018 [Contracts Management in Projects] Set2

    Hey Members i want PM0018 [Contracts Management in Projects] Set2 Assignments with Solution. Q 1. Compare strategic level analysis & Operational level analysis for Make or Buy decision., Q 2. Write short notes on the following: a. Design, Bid, Build (D-B-B) methodology, b. Design and...
  15. K

    PM0018 [Contracts Management in Projects] Set1

    Hey Members i am finding a PM0018 [Contracts Management in Projects] Set1 Assignments with Solution. Q 1. Describe the four basic elements of a contract., Q 2. Describe the characteristics and legal issues of Lump-Sum Turn Key type (LSTK) contract., Q 3. Write short note on the following...
  16. J

    PM0013 [Managing Human Resources in Projects] Set2

    Hello friends i am looking for PM0013 [Managing Human Resources in Projects] Set2 Assignments with Solution. Q.1 Explain effect of an individuals of work environment., Q.2 Explain organizational chart and its various types., Q.3 Describe the elements of enterprise environmental...
  17. G

    PM0013 [Managing Human Resources in Projects] Set1

    Hi, I want PM0013 [Managing Human Resources in Projects] Set1 Assignments with Solution. Q.1 Write short notes on: a) McGregor’s theory, b) Maslow’s Theory, c) Precedence diagramming method Staffing Management Plan d) Dependency determination, Q.2 Describe the following conflict...
  18. I

    Project Management topics for Projects

    Those list may help you, if you have another just share :) Parameters to identify relevancy between projects Qualitative risk management Best project costing methods Impact of issues on triple constraints Stakeholders influence on project success Impact of stakeholders on triple constraints...
  19. M

    Projects on Total Quality Management

    hi please send me Total Quality Management project topics
  20. K

    Live final year projects in Bnagalore|Projects with IT training

    Live Projects are the ongoing projects in Software Company with New Concepts and Latest Technology. Live projects give you the complete knowledge of the projects in all aspects. Live projects provide you the Real time exposure with the clients. Developing the Live Projects in the Technologies...
Top