2012

  1. R

    i want all sub papers from 2001 to 2012 bms 5th sem plz help

    plz send me i really not able to download file not showing
  2. R

    MF0015 - International Financial Management Sem 4 Set 1 August - Fall 2012

    Hey Friends i am looking for MF0015 - International Financial Management Sem 4 Set 1 August - Fall 2012 Assignments with Solution.
  3. S

    MF0015 - International Financial Management Sem 4 August - Fall 2012

    Hello guys i am searching for MF0015 - International Financial Management Sem 4 August - Fall 2012 Assignments with Solution.
  4. G

    MU0015 - Compensation Benefits Sem 4 Set 1 August 2012

    Hello Every one I am Hunting for MU0015 - Compensation Benefits Sem 4 Set 1 August 2012 Assignments with Solution. Q1. Describe flexible workforce in detail., Q2. Define internal equity and explain its importance., Q3. What is CTC? What are the components of CTC?
  5. G

    MU0018 - Change Management Sem 4 Summer - May 2012

    Hello Friend's I am Searching for MU0018 - Change Management Sem 4 Summer - May 2012 Assignments with Solution. Q1. What are the five disciplines associated with the organisational learning?, Q2. Describe the role of leaders in managing change., Q3. What are the skills and ability required...
  6. J

    MK0012 - Retail Marketing Sem 3 Set 2 Summer 2012

    Hey guy's i am looking for MK0012 - Retail Marketing Sem 3 Set 2 Summer 2012 Assignments with Solution. Q.1 How does advertising help in retail promotions? Discuss the various appeals being used., Q.2 What is the significance of proper merchandise presentation? What is cross-merchandising...
  7. J

    MK0012 - Retail Marketing Sem 3 Set 1 Summer 2012

    Hey Member's i am looking for MK0012 - Retail Marketing Sem 3 Set 1 Summer 2012 Assignments with Solution. Q.1 How has the growth of retail sector helped the Indian economy?, Q.2 Discuss different types of store based retailer. Give examples of each., Q.3 Explain the GAP Model of service...
  8. K

    MK0011 - Consumer Behaviour Sem 3 Set 2 Summer 2012

    Hello guys i am Finding for MK0011 - Consumer Behaviour Sem 3 Set 2 Summer 2012 Assignments with Solution. Q1. Explain characteristics of culture and classification of cultural values., Q2. Explain the types of Reference group and its influences., Q3. Discuss the types of Decision making.
  9. K

    MK0011 - Consumer Behaviour Sem 3 Set 1 Summer 2012

    Hey Member's i am Hunting for MK0011 - Consumer Behaviour Sem 3 Set 1 Summer 2012 Assignments with Solution. Q1. Explain the VAL’s theory and describe each type of consumer., Q2. Discuss Freudian theory of personality. Give practical examples wherever possible., Q3. Describe cognitive...
  10. M

    Mk0010 - Sales, Distribution and Supply Chain Management Sem 3 Set 2 Summer 2012

    Hi Every one I am Looking for Mk0010 - Sales, Distribution and Supply Chain Management Sem 3 Set 2 Summer 2012 Assignments with Solution. Q.1 What do you mean by physical distribution management? Describe various components of it., Q.2 What are the various types of distribution channels...
  11. M

    Mk0010 - Sales, Distribution and Supply Chain Management Sem 3 Set 1 Summer 2012

    Hello guys i am looking for Mk0010 - Sales, Distribution and Supply Chain Management Sem 3 Set 1 Summer 2012 Assignments with Solution. Q.1 Explain any two types of sales organisation structures., Q.2 Explain different sales strategies., Q.3 What do you mean by compensation? Explain...
  12. R

    MK0013 - Marketing Research Sem 3 Set 2 Summer 2012

    Hey Friends i am looking for MK0013 - Marketing Research Sem 3 Set 2 Summer 2012 Assignments with Solution. Q.1 What are the nature, scope and features of Marketing Research?, Q.2 What are client ethics and field service ethics? Explain with example., Q.3 Discuss different types of...
  13. R

    MK0013 - Marketing Research Sem 3 Summer 2012

    Hello guys i am searching for MK0013 - Marketing Research Sem 3 Summer 2012 Assignments with Solution. Q.1 Distinguish between product research and new product research. Explain with examples., Q.2 How to write a marketing report and what quality is to be ensured?, Q.3 Which are the...
  14. K

    SC0004 - Inventory Management Sem 3 Winter - November 2012

    Hello Every one I am Hunting for SC0004 - Inventory Management Sem 3 Winter - November 2012 Assignments with Solution. Q1. What are the types of inventory?, Q2. Explain any three types of business environment and provide their effects on the inventory management., Q3. What is an EOQ...
  15. K

    SC0003 - Food Supply Chain Management Sem 3 Winter - November 2012

    Hello Friend's I am Searching for SC0003 - Food Supply Chain Management Sem 3 Winter - November 2012 Assignments with Solution. Q1. a. The role of quality remains an influencing factor in the food supply chain., b. Explain in detail the different types of buying decisions., Q2. Explain the...
  16. K

    SC0002 - Outsourcing Sem 3 Winter - November 2012

    Hey guy's i am looking for SC0002 - Outsourcing Sem 3 Winter - November 2012 Assignments with Solution. Q1. a. What are the main barriers of outsourcing?, b. Describe functional process outsourcing with an example., Q2. What are the four strategies for offshore outsourcing? Explain them...
  17. K

    SC0001 - Supply Chain Management Sem 3 Winter - November 2012

    Hey Member's i am looking for SC0001 - Supply Chain Management Sem 3 Winter - November 2012 Assignments with Solution. Q1. a. Explain with an example, the final step for achieving strategic fit, b. Explain the two trade-offs in transportation design., Q2. Discuss the classification of...
  18. K

    MU0013 - HR Audit Sem 3 Winter - November 2012

    Hello guys i am Finding for MU0013 - HR Audit Sem 3 Winter - November 2012 Assignments with Solution. Q1. What are the main objectives of human resource planning?, Q2. Write a short note on focus groups, Q3. Explain the audit of human resource function., Q4. What are the trends in HR...
  19. P

    MU0012 - Employee Relations Management Sem 3 Winter - November 2012

    Hey Member's i am Hunting for MU0012 - Employee Relations Management Sem 3 Winter - November 2012 Assignments with Solution. Q1. Explain the importance of Employee Relations Management in an organisation., Q2. Explain Edgar Schein’s levels of organisational culture., Q3. What are the...
  20. P

    MU0011 - Management and Organisational Development Sem 3 Winter - November 2012

    Hi Every one I am Looking for MU0011 - Management and Organisational Development Sem 3 Winter - November 2012 Assignments with Solution. Q1. What are the characteristics and goals of organisational development?, Q2. What are the values, beliefs and assumptions in OD ?, Q3. List the...
Top